Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Бра 2022 - тренди, тенденції, популярні варіанти

Бра 2022 - тренди, тенденції, популярні варіанти

Вибір бра для будинку або квартири так само актуальний, як і підбір стельового освітлення. Вдалий настінний світильник не тільки доповнить загальну світлову композицію, але і підкреслить стилістику кімнати, смак власника. У 2022 існує маса варіантів з яких можна вибрати ідеальну модель. У цій статті ми розповімо що популярно в 2022, на які стилі, кольору, матеріали варто звернути увагу і де зручніше за все купити бра.

Основний посил 2022 року - настінні світильники повинні мати гарний вигляд і притягувати погляди як у включеному, так і вимкненому стані. Також важливий комплект - все освітлення кімнати повинно привертати увагу до одних і тих же зон, що не розпорошуючи увагу відвідувача.

Зараз в тренді такі напрямки дизайну освітлення:

Класичні бра в звичних геометричних формах. Знайти нескладно, адже багато виробників виробляють світильники в подібному стилі. Особливо вигідно виглядають комплекти з стельовим світлом, але будьте обережні - такі бра повинні добре підходити вашому інтер'єру.

На противагу класиці в 2022 популярні моделі з мінімалістичним корпусом, модульні рішення. Ці ультрасучасні бра часто мають світлодіодні елементи в якості джерела освітлення. Світильники добре виглядають в сучасних і мінімалістичний інтер'єрах.

Ще один тренд в освітленні 2022 року - використання максимально незвичайних матеріалів, які змушують настінний світильник стати одним з центрів уваги в інтер'єрі.

Матеріали для бра в 2022

Вибираючи бра в 2022 в основному користувачі звертають увагу саме на матеріал, колір, характеристики світла. І якщо останнє часто можна підлаштувати під себе, то до вибору матеріалу варто підійти вкрай ретельно.

Все більше втрачають актуальність сучасні штучні матеріали, такі як пластик. Дійсно модні бра вражають незвичайними дизайнерськими рішеннями. Розберемо деякі з них.

  • Фольга і метал. Вельми ніжний матеріал для плафонів, який дозволяє домогтися ефекту зім'ятого металу і полегшити світильник, або навпаки, міцний корпус. Відмінне рішення для оформлення сучасних інтер'єрів в 2022, особливо в поєднанні з деревом або акрилом.
  • Бетон. Всупереч розхожій думці бра з бетону виходять досить легкими, витонченими і стильними. Матеріал прекрасно себе зарекомендував як міцний, красивий, привертає масу уваги і є топовим вибором якщо вам необхідний дійсно незвичайний модний настінний світильник.
  • Акрил. Непогано виглядає в сучасних і мінімалістичний інтер'єрах. Світильники з акриловими розсіювачами вже давно поширені, тому ми рекомендуємо звернути увагу на моделі з акриловими плафонами і корпусом. Це стильно й елегантно, при цьому бра не притягують зайвої уваги.
  • Камінь. Для справжніх поціновувачів епатажу і модних світильників. Навіть бетон не викликає стільки емоцій і непідробного інтересу, як кам'яні бра. Вибирати слід обережно, орієнтуючись на особливості інтер'єру.

Кольори бра в 2022

Звичайно, колір світильника варто підбирати виходячи з інтер'єру. Проте, модні бра в 2022 чітко сформували пулл популярних кольорів.

Вибір колірної гами також підпорядковується законам простоти і мінімалізму. Кращим рішенням в 2022 стануть бра білого кольору. Різнобарвні рішення, принти, візерунки купувати не радимо - їх час минув і не повернеться в найближчі роки. Також досить популярними залишаються такі кольори: чорний, матовий чорний, сірий.

Бра спрямованного світла

Чи не зникають зі сцени модного освітлення 2022 року бра спрямованого світла, або бра-споти. Ми щиро рекомендуємо їх до придбання не тільки як модне і популярне, але і зручне рішення. Важко повернутися до класичних настінним світильників, спробувавши моделі, світловий потік яких можна легко направляти в потрібну вам зону.

Рекомендації за матеріалами, стилістиці і кольором залишаються ті ж: незвичайні плафони, класичні кольори, мінімалізм в формах.

Знижки