Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Як вибрати торшер: поради від фахівців

Як вибрати торшер: поради від фахівців

Правильно підібрана система освітлювальних приладів - це запорука успіху всього дизайну інтер'єру. Адже не секрет, що світильники можуть бути використані для того, щоб підкреслити достоїнства або, навпаки, приховати недоліки в ремонті, плануванні, обробці. Чому ми говоримо саме про систему? Тому, що одне джерело світла рідко може вирішити всі поставлені завдання. Тут швидше знадобиться цілий комплекс з приладів світлотехніки, кожен предмет з якого виконує власні завдання. У даній статті ми більш детально розглянемо торшери підлогові, які основні функції вони виконують і правила їх вибору.

Торшери підлогові: від історії до сучасності

Про використання підлогових світильників відомо досить давно. Ще в давні століття вони ставали прекрасним рішенням в питанні освітлення великих залів в палацах, довгих коридорів, спалень. Сьогодні, безперечно, моделі змінені конструктивно і функціонально, але вони і далі є повноцінною складовою дизайну приміщення. Гарний торшер стане відмінним доповненням інтер'єру вітальні, наповнить теплим світінням спальню. Нерідко і в комерційному секторі (ресторани, готелі) зустрічаються цікаві проекти, в яких використовуються торшери підлогові.

Прийнявши рішення торшери підлогові купити для доповнення системи освітлення, візьміть до уваги такі аспекти вибору:

  • Стилістичне доповнення або яскравий акцент. Якщо Ви бажаєте, щоб торшер гармонійно поєднувався з іншими приладами освітлювальної композиції в приміщенні, то радимо розглянути колекції відомих світових виробників світлотехніки Eglo, Nowodvorski, Ideal lux, Markslojd. Дуже часто торгові марки випускають цілі серії світильників, в яких представлені моделі різного призначення, але яким властиві подібні візуальні риси. Це істотно спрощує завдання вибору. Покупцеві досить знати, хто виробник його люстри або, наприклад, бра і в каталозі даного бренду вже шукати потрібні варіанти. Але бувають і випадки, коли торшери підлогові стають не частиною системи освітлення, а його родзинкою. Кімнату в пастельних відтінках легко вдасться розбавити яскравим торшером, в холодний стриманий інтер'єр можна привнести нотки тепла і затишку за допомогою торшера з плафоном з текстилю, строгий дизайн робочого кабінету також легко перетвориться за допомогою відповідної моделі світильника.
  • Враховуємо загальну стилістику. Щоб правильно торшери вибрати і не пошкодувати про зроблену покупку, потрібно уявити собі майбутній світильник у вже наявному інтер'єрі. Звичайно, за допомогою професійного дизайнера зробити це буде набагато простіше. Він просто створить 3D-проект інтер'єру, елементом якого стане новий торшер. Але і самостійно можна уявити майбутню картину, задіявши трохи фантазії. Торшер повинен по стилю підходити під меблі, текстиль, покриття для підлоги, так як встановлюється на підлозі, декоративні елементи і архітектурні форми.
  • Призначення торшера. Це також важлива складова вибору. Іноді клієнти шукають торшер, який просто буде виконувати функцію додаткового підсвічування. Якщо ж мета покупки, наприклад, створення куточка для читання, то раціональніше буде торшери підлогові купити з бічними поворотними плафонами. Користувач легко зможе направляти світловий потік в потрібному напрямку.
  • Візуальна зміна простору - додаткова, але не другорядна, функція підлогового світильника. Якщо стелі в кімнаті невисокі, то візуально збільшити висоту стель вдасться за допомогою торшерів з плафонами, спрямованими вгору. Світло, що відображається в світлому стелі, здатне висвітлити більшу територію. Розширити вузьке приміщення, наприклад, передпокій, допоможуть моделі торшерів з двома джерелами світла, спрямованими в різні боки.

Торшери підлогові - купити актуальну модель в Україні

У нашому інтернет-магазині світла Nasvitlo.com кожен клієнт зможе підібрати модель торшера, яка буде повністю відповідати поставленим вимогам і виконувати навіть найбільш нестандартні завдання. При необхідності скористайтеся консультацією наших менеджерів, які не перший рік працюють в сфері світлотехніки і мають певний досвід в питанні підбору потрібних предметів генерації світлового потоку. Допоможуть з вибором і відгуки клієнтів. З нами торшери вибрати і замовити ще простіше. Ви економите час і гроші, оскільки робите покупку онлайн, а доставка здійснюється по всій Україні: Україна, Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінниця та ін. Тільки продукція високої якості з гарантією від виробника.

Знижки