Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Люстри в дитячу і правила їх вибору

Люстри в дитячу і правила їх вибору

Купити дитячу люстру непросто, враховуючи підвищені вимоги до безпеки, матеріалів виготовлення і технічних характеристик. Сучасним батькам доведеться постаратися, щоб придбати оптимальний варіант, та ще й за адекватні гроші. У цій статті ми постараємося докладно розповісти про ринок дитячого освітлення в Україні та рекомендаціях про підбір світильників для найменших.

Матеріали корпусу і плафонів

Дитячі люстри і світильники повинні виготовлятися з екологічно безпечних гіпоалергенних матеріалів. Це стосується всіх частин люстри, адже кожна з них може увійти в контакт з шкірою дитини або вплинути на її самопочуття. Особливо небезпечні низькоякісні світильники з лампами розжарювання - нагріваючись, вони можуть виділяти токсичні речовини, які небезпечні навіть для дорослих, не кажучи вже про дітей. Ми, інтернет-магазин світла Насвітло рекомендуємо такі варіанти:

  • Дерево відмінно підійде для інтер'єрів з використанням натуральних матеріалів. Особлива перевага - люстру дитячу з дерева вкрай складно розбити, до того ж матеріал завжди теплий і приємний на дотик.
  • Метал. Використовується досить часто в дитячому освітленні через свою міцності і стійкості до зовнішніх пошкоджень. До того ж гіпоалергенний.
  • Пластик - відмінна альтернатива склу, яка не розсипається осколками. Якісний екологічно нейтральний пластик не зашкодить дитині навіть при тривалій роботі і нагріванні, також пластикові плафони часто прикрашені візерунками і персонажами з мультфільмів, що явно сподобається малюкові.

Безпека і розміри

Ставлячи собі питання "Як вибрати дитячу люстру" ви напевно замислювалися і про розміри предмета освітлення. Все просто - це основне освітлення, якого повинно бути достатньо для всієї кімнати. Тому орієнтуйтеся на площу і наявність додаткових світильників - ламп, бра, торшерів. Краще купити дитячу люстру трохи крупніше, щоб світла вистачало з надлишком - ви завжди зможете його приглушити. А ось недолік освітленості виправить набагато складніше, а він безпосередньо впливає на зір дитини.

Безпека - головне в люстрах в дитячу кімнату. Але надмірно переживати з приводу цього аспекту покупки варто, тільки якщо ви вирішили купити дитячу люстру в невеликому магазині (в тому числі і в інтернеті), на ринку або в непрофільному маркеті. Якщо ви вибираєте магазин, який безпосередньо працює з виробниками (як Насвітло), то можете бути впевнені в оригінальності моделі, її якості і статус виробника. Щиро рекомендуємо купувати саме модифікації для дитячих кімнат, а не звичайні люстри.

Зовнішній вигляд і стиль

Коли ви купуєте люстру дитячу, то повинні орієнтуватися на 2 основних моменти:

  • Стилістику і кольорове оформлення дитячої. Не варто "ламати" обраний раніше дизайн через придивилася але невідповідною дитячої люстри. Купити люстру відповідну по стилю буває непросто - про це можете почитати в одній з наших статей по темі. Основні моменти - це збереження колірної гами і матеріалів меблів / іншого освітлення кімнати.
  • Люстра - маленьке сонечко в дитячій кімнаті. Тому вона обов'язково повинна подобатися і дитині, не викликати негативних емоцій, а навпаки, дарувати радість, бути помічником в іграх і будь-яких справах. Тому щиро рекомендуємо вибрати люстру в дитячу разом з дитиною - так ви отримаєте миттєвий зворотний зв'язок і будете впевнені в своєму виборі. Підготуйте заздалегідь варіанти, що вам сподобалися, щоб не потрапити в незручну ситуацію коли ваша думка кардинально не збігається в вибором сина чи дочки.

Купівля і ціни

Отже, ви визначилися з моделлю люстри, її характеристиками. Саме час оформити покупку. Роблячи це ви повинні бути впевнені:

  • в тому, що купуєте оригінальну модель
  • в тому, що ціна дитячої люстри адекватна і не завищена
  • в наявності безкоштовної консультації по темі і доставки по Україні

Всім цим умовам, як ми зазначали раніше, відповідає інтернет-магазин люстр Насвітло. Ми працюємо зі світовими виробниками напряму, тому пропонуємо офіційну гарантію, приємні ціни і терміни поставки.

Знижки