Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Люстри в стилі кантрі - завжди в тренді

Люстри в стилі кантрі - завжди в тренді

За часів стрімкого розвитку технологій, невпинного прогресу в усьому так важливо зберегти автентичність традицій, природність і ненав'язливість оформлення домашнього простору. Завжди хочеться повертатися туди, де тебе чекають затишок і домашнє тепло. Внести подібну атмосферу в будь-яке приміщення допоможуть люстри в стилі кантрі.

Особливий шарм

Кантрі часто називають «сільським» стилем. Йому покірні величезні особняки, міські квартири і зовсім компактні приміщення. Природний, ненав'язливий характер дозволяє зануритися в колоритність заміського відпочинку, охолонути від надокучливої буденності.

Особливість цього напрямку - прив'язка до традицій певного народу. Ось чому люстри кантрі від різних виробників зберігають індивідуальність. У кожній з них зберігаються привабливі нотки зарубіжних французьких, англійських, іспанських, американських сіл з властивим шармом, певною неотесаністю і наївністю.

Узагальнені риси

  • Вишукана простота. Ніякої химерності і складної геометрії, тільки зрозумілі форми, часто запозичені від природи. Тут не вітається демонстрація технічності, багатофункціональності світильників. На показ виставлені тільки зрозумілі і звичні деталі.Світильники не відрізняються ультрамодним дизайном, злегка грубуваті, хоча примітивність може перегукуватися з витонченістю.
  • Природність. Заміська садиба і дачний будиночок далеко від цивілізації - що може ближче до першовитоків? Для виготовлення пристроїв освітлення кантрі використовуються натуральні матеріали з властивою їм чистотою. Дерево, камінь, текстиль, папір, мотузки - тільки природні фактури без штучного глянцевого блиску і складних візерунків. Все просте і миле.
  • Класичність. Навряд чи вдасться купити люстру кантрі соковитих «кислотних» відтінків. Палітра заснована на пастельній гамі з домішками квіткових візерунків і рослинних орнаментів. В оформленні можна зустріти не надто яскравий, приглушений зелений, блакитний, жовтий, бежевий, золотистий.

Найпопулярнішими світильниками в цьому стилі вважаються моделі з елегантними плафонами зі скла, плетіння (лози, шпагату) або тканинними абажурами. З прикрас може бути кування, перфорація металевих частин, вишивка, але ніяких вигадливих деталей. У колекціях немає блиску хромованого металу, тільки штучно зістарена бронза або латунь. Своєрідна противага сучасним хай-тек і модерн-напрямками, де матеріали знаходять шалене сяйво. Матовість фактур і спокій відтінків світлотехніки кантрі дозволяє створити те справжнє відчуття тепла і комфорту в просторі.

Універсальність застосування

Стельові люстри цієї стильової концепції ідеальні в заміському будинку, але доречні і в міських апартаментах. Це доповнення до практичного, зручного інтер'єру, де все пристосовано до повсякденного життя.

Люстри кантрі добре виглядають у вітальні, спальні, на кухні, в приміщеннях відкритого планування. Разом з важкими шторами, клаптиковою скатертиною або плетеним кошиком для газет, фруктів освітлювальний аксесуар здатний створити приголомшливу композицію.

Важливо підібрати світильник гармонійного дизайну:

  • для густо мебльованої кімнати достатньо простої моделі з абажуром з мотузки (Ideal Lux Canapa) або монохромної тканини (Nowodvorski FLEX). При цьому відтінки можуть бути світлі і темні. Зручні рішення підвісом, який регулюється;
  • для кімнати, витриманої в дусі старовини, ідеальні пропозиції від іспанського бренду Mantra і австрійського Eglo з однойменних колекцій VINTAGE. Ці старовинні лампи і ліхтарі, немов прослужили сотні років, зберігши колоритність минулих епох;
  • просторі вітальні і зали прикрасять багатолампові люстри на дерев'яній балці TK Lighting ARTWOOD, Eglo Sendero та ін .;
  • привнести практичність в кухню допоможуть люстри-підвіси з металевими плафонами. Їх легко чистити від осілої кіптяви і пилу, матеріал збереже початкову презентабельність на довгі роки служби. Віддалено від варильної панелі та мийки можна використовувати кантрі світильники різних конструкцій.

Будь-яка модель прекрасно доповнить елегантну і вишукану простоту інтер'єру, зможе заповнити недостатність освітлення в темний час доби. Навіть в безлиій обстановці з'явиться чіткий акцент на декоративність і сільську затишність простору.

В Україні замовити люстри, бра, торшери - світлотехніку в стилі кантрі для формування повноцінної багаторівневої системи освітлення можна в нашому інтернет-магазині nasvitlo.com. Співпраця з прямими виробниками, величезний асортимент пропозицій, варіативність способів оплати, персональні знижки, доставка в Одесу, Львів, Київ, Харків, Дніпро, Ужгород, Івано-Франківськ, Вінницю.

Знижки