Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Нічники дитячі від А до Я - Nasvitlo

Нічники дитячі від А до Я - Nasvitlo

Важко уявити дитячу кімнату без нічника, і малюки і діти старшого віку дуже люблять засипати при його м'якому світлі. Це часто пов'язано зі страхом темряви, і тому використання підсвічування вкрай позитивно впливає на сон. Комфорт у власній кімнаті - один з найважливіших факторів для емоційного стану дитини.

При покупці такого світильника в кімнату варто бути особливо уважним. Дитячі кімнати не так сильно потребують яскравого стельового освітлення, як більш локального і м'якого, особливо якщо ми говоримо про маленьких дітей. Саме тому вибирати нічник краще від перевірених світових виробників, в великих інтернет-магазинах з гарантіями якості та оригінальності.

Найважливіше - безпека дитини. Великі виробники, особливо європейських країн, вкрай відповідально ставляться до збірки своїх моделей, матеріалів і компонентів. Нічники дитячі це не люстри, до яких дитина не зможе дістатися - вони знаходяться в безпосередній близькості, іноді навіть виконують функцію іграшок, тому не повинні представляти навіть найменшої небезпеки. Ніяких дрібних деталей, гострих виступів корпусу, крихких матеріалів - ось формула відмінного нічника.

Нічники можуть бути самих різних видів, про які ми і розповімо в цій статті.

Нічники в розетку і настінні моделі

Найпоширеніший тип дитячого освітлення. По факту це ті ж бра в дитячу кімнату, тільки з можливістю дімування або режимом м'якого світла. Бувають двох типів - ті, що кріпляться на стіну як звичайні бра і ті, які вставляються безпосередньо в розетку. Останні рекомендуємо використовувати тільки у випадках якщо дитина не має доступу до розетки.

Такі дитячі нічники прості у використанні, стабільно виконують свою функцію НЕ приковуючи до себе зайвої уваги. Ціни на них також дуже приємні.

Нічники дитячі настільні

Можуть живитися як від мережі (з використанням кабелю), так і від акумуляторів або навіть power-bank. Вони призначені для розташування на столах, приліжкові тумбочках і будь-яких інших горизонтальних поверхнях безпосередньо поблизу дітей. Саме тому настільні нічники так популярні і у батьків, і у їхніх чад. Також можуть виконувати функцію іграшки або мобіля.

Що важливо - до моделей пред'являються високі вимоги безпеки, зовнішнього вигляду (нічник повинен подобатися дитині) і характеристик освітлення. Одним з кращих виробників настільних каганців в світі заслужено вважається іспанська фабрика Dalber, яка займається виключно освітленням для дитячих кімнат і досягла в цьому найвищого рівня.

Як вибрати нічник для дитини

Звертайте увагу на дизайн, підбирайте його під зовнішній вигляд дитячої кімнати та побажання дитини. Навіть найкращий нічник буде марний, якщо не сподобається вашому чаду. Кращі виробники і перевірений магазин - ваша гарантія якості. Не соромтеся запитати про документи на освітлення, репутацію фабрики, термін служби моделі. Обов'язково перевірте світильник відразу після доставки, а до неї вивчіть характеристики світла - він не повинен бути надто яскравим і різким. Якщо освітлення має можливість дімування, то управління і підбір оптимальної яскравості стають набагато простіше. По можливості не купуйте невідомі моделі або світильники у сумнівних продавців - неоригінальні нічники не тільки можуть швидко вийти з ладу, а й бути небезпечними для вашої дитини.

Знижки