Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Об'єктивно про кращі стельові світильники

Об'єктивно про кращі стельові світильники

Скільки користувачів, стільки і суб'єктивних думок на рахунок доречності і практичності однієї і тієї ж світлотехніки. Для кожної людини поняття «хороші», «кращі стельові світильники» мають різне значення. Для одних першорядної залишається ціна, для інших - дизайн, для деяких - гармонійне поєднання зі стилістикою інтер'єру, а для найвимогливіших - компонування всіх цих особливостей в одному пристрої.

Справедливо буде розглянути всі запропоновані стельові моделі через призму функціональності, естетичності і практичності, адже кожен прилад, представлений в нашому інтернет-магазині «Nasvitlo», заслуговує уваги.

Функціональні можливості

Сучасні виробники, такі як AZzardo, Markslojd, Nowodvorski Lighting, розробили колекції освітлювальних пристроїв різного призначення. Знайти стельові світильники, які краще виконають покладені завдання, можна після чіткого усвідомлення власних вимог:

  • наповнять простір ненав'язливим, м'яким світінням моделі з матовими плафонами уніфікованого мінімалістичного дизайну. Їх можна встановити на стелю, стіну або будь-яку іншу поверхню;
  • стануть джерелом спрямованого, регульованого світіння пристрої-споти. Кілька джерел світіння, які освітлюють пристельову зону, можуть повноцінно замінити центральну люстру;
  • для допоміжного підсвічення підійдуть точкові врізні світильники, промінь світла яких йде по чіткій траєкторії;
  • для різнонаправленого світіння розроблені світильники з рухомим рефлектором. Нахиливши серцевину під певним кутом, можна змінити яскравість освітлення потрібної зони, підкреслити пріоритетний об'єкт в інтер'єрі.

Естетика і стиль

Для поціновувачів прекрасного, кращі стельові світильники - це майстерно виконані прилади з оригінальним декором і чітко промальовані стилізацією. Модклі грають роль якісного джерела світіння і декоративного елемента в інтер'єрі. У них немає масивності і розкоші, характерної для люстр і підвісів, але в компактній формі і лаконічному виконанні ховається витончена грація.

Вигідними прийомами декору як і раніше залишається збереження природного текстури дерева і металу, глянсовий блиск відполірованих матеріалів, використання античних мотивів із застосуванням золота, бронзи і патини.

Навіть зовсім невеликі вбудовані світильники виробникам вдалося доповнити оригінальними накладками з художнім розписом, деталями з цільного або ограненного кришталю. Іскристі фрагменти привносять в приміщення особливий шарм: переливи відблисків в каскадах підвісів примножують світіння ламп, створюють в просторі атмосферу урочистості і казковості.

У великому асортименті представлені універсальні світильники, які ввійдуть в концепцію класики, підкреслять прагматизм мінімалізму, модерну або технологічність стилю хай-тек.

Практична основа

Світлотехніка повинна легко монтуватися, мати мінімальні експлуатаційні витрати, не викликати труднощів з обслуговуванням. У нашому магазині представлені кращі світлодіодні світильники на стелю, галогенні і люмінесцентні модифікації в різному виконанні: металеві та пластикові корпусу, скляні і кришталеві плафони.

Підібрати світильники можна для різних стель:

  • для натяжних плівкових і делікатних покриттів розроблені світильники на основі світлодіодних зв'язок. У них повноцінно вирішено питання пасивного відведення тепла, немає ризику перегріву зони навколо приладу освітлення;
  • для підвісних і рейкових стель підійдуть вбудовані статичні або рухомі плафони;
  • на установку по завершеною фінішної обробки стельової зони або стін розраховані накладні моделі світлотехніки.

Світильники невибагливі до обслуговування. Плафони, що виступають над поверхнею стелі, легко очищаються від осілого пилу, врізні повністю приховані від контакту із зовнішнім середовищем, модулі не пропускають пил до лампи, не втрачають високої пропускної здатності.

Всі перераховані особливості закладені в світлотехніку самим виробником. Ми ж дбаємо про доступність продуктів - пропонуємо фірмові світильники безпосередньо від виробників по мінімальній вартості. Доставка по Львову в день оформлення замовлення, до Києва, Харкова, Одеси, Дніпро (всі міста України) - за допомогою транспортної компанії «Нова Пошта».

Знижки