Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Освітлення території промислових підприємств і внутрішніх приміщень

Освітлення території промислових підприємств і внутрішніх приміщень

На промислових об'єктах будь-якого типу необхідно забезпечити безпеку співробітникам робочого процесу. У перелік місць з підвищеною завантаженістю входять заводи, складські відсіки, лабораторії, різні виробничі і торговельні майданчики з великою плинністю клієнтів або персоналу. Існують фіксовані норми і для освітлення підприємств. Щоб відповідати існуючим вимогам, необхідно мати комплекс пристроїв для створення якісного внутрішнього і зовнішнього світла. Світлодіодне LED обладнання, що генерує яскраве світло, виявиться ефективним в роботі і прийнятним за ціною.

Обладнання для освітлення промислових підприємств

Вся, представлена на ринку продукція, що призначена для освітлення великих площ, виготовляється зі стійких до зміни температур матеріалів. Металевий каркас знижує ризик перегріву або займання в разі несправності проводки. Додаткові захисні елементи попередять потрапляння вологи, скупчення пилу у внутрішніх частинах конструкцій. Популярні моделі промислових світильників:

  • яскраві люмінесцентні світильники, що встановлюються на тросах. Придатні для торгових рядів, стелажів магазинів, громадських приміщень з високими стелями;
  • діодні світильники з кількома закріпленими секціями ламп (від 2 до 6) закритого або відкритого типу, можливістю цифрового управління;
  • підвісні лампи типу high-way;
  • світлодіодні трекові конструкції з можливістю настінного і стельового монтажу.

Варто відзначити, що вартість більшості представлених світильників окупається вже в перші місяці їх роботи.

Освітлення територій підприємства за допомогою трекових світильників

Світлодіодні трекові лампи незамінні для якісного освітлення продукції в гіпермаркетах і на торгових майданчиках. Установка такого обладнання створює загальний настрій в рядах, допомагає виділити товар на стелажах, приверне увагу покупця. Техніка також забезпечить зовнішнє освітлення підприємств при входах, на стоянках, в шоу-румах. Особливості:

  • Маневреність. Кут повороту плафона 360 градусів.
  • Монтаж. Можливість настінного кріплення на будь-якій висоті.
  • Функціональність. Забезпечують потік світла з регульованою яскравістю.
  • Концептуальний дизайн. Є зовні стильними елементами декору, доповнять інтер'єр, привнесуть оригінальність дизайну.

Знайти дешево подібні світлосистеми можна в нашому інтернет-магазині Насвітло.

Освітлення підприємств громадського харчування, лабораторій, лікарень

Для чистих приміщень (фармацевтичного або харчового виробництва), кожен освітлювальний прилад повинен відповідати певним стандартам. Щоб зберегти здоров'я співробітників, клієнтів, відвідувачів, потрібно замовити світлосистеми з додатковим захистом від випарів, накопичення води і пилу, бактерій. Виносні панелі повинні бути доступними для миття, а матеріал основи не схильний до корозії. Люмінесцентні та світлодіодні лампи представлені в різних формах накладного або вбудованого типу. Такі світильники є в асортименті нашого магазину.

Особливості систем освітлення підприємств

Кожен комплект сучасних світильників для промислових об'єктів має ряд властивостей:

  • Значна потужність. Це можна вважати однією з основних переваг пристроїв. Забезпечуючи яскравий світловий потік, можна освітлити кожен куточок приміщень, уникнувши травм через погано освітлені робочий простір, техніку, машини.
  • Висока функціональність. Використовуються LED лампи і світлодіоди, щоб підтримувати зовнішнє освітлення підприємств (спортивних майданчиків, кортів, ігрових зон, парковок). Придатні світлодіоди і для виставкових залів, різних приватних підприємств, складів.
  • Ергономічний дизайн. Завчасно визначимо місце для установки, надійне обладнання не займатиме зайвого місця. Локальна установка застосовується при необхідності додаткового підсвічування в робочій зоні для освітлення підприємств.
  • Зносостійкість. Працюють світильники довго без необхідності заміни джерела світла. Грати на масивних конструкціях захистять від поломок, попадання дрібного сміття. Обслуговування обійдеться недорого, оскільки виробники дають гарантії на техніку.

Великий асортимент для електричного освітлення підприємств

Наш магазин працює з перевіреними постачальниками. На сайті представлений широкий вибір освітлювальних приладів різного типу від відомого бренду Lug (Польща). Переконати клієнта в правильності вибору зможуть численні відгуки реальних покупців. Офіцційна гарантія до 15 років!

Придбати оптом чи вроздріб якісне обладнання зможуть жителі Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст України.

Знижки