Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Скільки коштує торшер?

Скільки коштує торшер?

Як обрати потрібний торшер і яка його ціна?

Торшери – тип світильника, який встановлюється на підлозі і є одним з найпопулярніших освітлювальних приладів!

Торшери можуть використовуватись як додаткове джерело світла, або виконувати декоративну роль. Сучасні торшери дуже різноманітні за дизайном, матеріалами, додатковими функціями тому кожен має можливість підібрати торшер для свого помешкання.

Підлогові лампи на високих ніжках за стилем виконання діляться на:

– Класичні з абажурами;

–Сучасні торшери з LED модулем;

–Торшери з додатковою лампою для читання;

–Торшери зі столиком.

Класичні моделі з абажурами створюють неймовірний комфорт і затишок завдяки тканинним абажурам і оздоблювальним кантам. Абажури відшиваються з легких тканин, наприклад, з органзи і тоді торшери на вигляд більш легкі і світлі, або зі щільних тканин, наприклад, з оксамиту і тоді абажур спрямовує світло вниз і вгору, але не розповсюджує в сторони. До слова, в нашому магазині ви можете замовити абажур під свій дизайн, якщо не можете знайти готовий варіант!

Торшери з LED модулем мають сучасний, мінімалістичний дизайн. Такі світильники, як правило, оснащені додатковими функціями: це можливість регулювання світла, керування з пульта або за допомогою додатку на смартфоні, гнучка ніжка і поворотні плафони для вибору напрямку світла.

Торшери з лампою для читання дуже допоміжна функція для тих, хто любить вечорами провести час в кріслі з книгою або зайнятись рукоділлям. Різновиди таких торшерів наступні:

–Два джерела світла: основне, більш розсіяне і додаткове - для читання -  яке знаходиться нижче рівнем від основної лампи. Основна лампа працює на загальне, фонове освітлення, а лампа для читання дає направлене світло на книгу чи вишивання.

–Одне джерело світла: торшер має гнучку ніжку або гнучкий тримач плафону що дає вам можливість направити світло в потрібному напрямку.

Торшери зі столиком стають все більш популярними і використовуються в різних стилях дизайну будь то прованс чи флористика чи класичний дизайн. Торшер зі столиком це фактично поєднання приліжкової тумби і світильника, але більш сучасна і мобільна версія. Якщо ви плануєте використовувати столик для смартфону або книжки, то обирайте компактні розміри. Якщо ж полюбляєте вечорами працювати з лептопом, то столик має бути більш габаритним.

Також, наші короткі ремарки допоможуть зробити вам остаточний вибір:

–Скільки коштує торшер: в нашому магазині ви можете купити торшери з цінами в діапазоні від 1 121 грн до 75 432 грн

–Щоб купити торшер в одному стилі з люстрою, обирайте товари одного виробника. Як правило, всі бренди світильників випускають колекції, а це означає, що в одному стилі ви можете купити люстру, бра, підвісний світильник, настільну лампу і торшер. В нашому магазину вам достатньо натиснути назву колекції, щоб побачити світильники в однаковому стилі.

–У фільтрах нашого сайту встановіть бажані кольори, матеріали, розміри і ваш пошук звузиться, що допоможе обрати потрібний товар.

Якщо, все ж таки, самостійний пошук не дає бажаного результату – телефонуйте нашим консультантам, вони з радістю вам допоможуть зробити ваше життя світлим і комфортним!

Знижки