Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Сучасна архітектура гіпсових світильників

Сучасна архітектура гіпсових світильників

 

Бездоганна стеля з гіпсовими точковими світильниками

Уявити сучасний дизайн без точкових світильників дуже важко, цей тип світильників вже декілька років на піку популярності і універсальність їх використання обумовлена компактними розмірами, простотою монтажу і тими можливостями, які надають ці маленькі світильники.

Серед широкого асортименту точкових світильників вирізняються освітлювальні прилади з гіпсу, які не менш популярні аніж металеві або пластикові. Гіпсові світильники є чудовою альтернативою для внутрішнього освітлення і мають дві основних переваги: повна інтеграція в кольорову гаму вашого помешкання і невисока ціна.

Нагадаємо що гіпс – це мінерал класу сульфатів і зустрічається в природі у вигляді кристалів різних форм. Після розмолу, до гіпсового порошку додаються пластифікати і при певній температурі отримують гіпсову масу для виробництва світильників, щоб запропонувати нові, дивовижні стилі освітлення!

Отож, перевага перша: можливість фарбування світильників. Якщо ви хочете отримати поверхню (чи то стіна, чи то стеля) і світильники в кольорі, який буде на 100% співпадати, то це тільки варіант використання гіпсових світильників. Ніколи відтінок фарби на стелі і світильниках не буде однаковим, якщо вони не фарбуються разом і однаковою фарбою! А фарбувати ви можете тільки світильники з гіпсу. Маючи великий досвід продаж, ми пройшли через різні історії: дізнавались у виробника колір фарби згідно карти RAL, замовляли світильники з різних колекцій у одного виробника, монтували спочатку світильники, а потім намагались підібрати колір фарби для стелі, але досягнути 100% співпадіння не вдається ніколи.

Перевага друга: ціна. В нашому магазині ви можете замовити точкові гіпсові світильники за ціною від 326 грн до 3 306 грн. Найдешевші варіанти не укомплектовані лампочками або LED модулями і мають стандартний дизайн, найдорожчі навпаки, мають більш складні архітектурні форми, використовуються для накладного монтажу, містять в собі декілька джерел світла.

Якщо ви зробили вибір на користь гіпсових світильників, то вам необхідно визначити спосіб кріплення, розміри і кут розсіювання світла. За типом монтажу точкові світильники з гіпсу діляться на накладний або вбудований монтаж. Найчастіше наші клієнти обирають саме вбудований монтаж і він абсолютно нескладний для монтажників. Важливий момент, якій необхідно врахувати - це висота між гіпсокартоном і самою стелею. Необхідно пам'ятати, що до заявленої виробником висоти світильника необхідно додати 5-6 см для цоколя лампочки -це і буде монтажна висота. Накладний монтаж також не відрізняється складністю, за винятком комплектації світильника з гіпсу відрізняється від металевого монтажною планкою, яка в першому випадку виготовляється також з гіпсу.

Якщо ви не змогли зробити вибір самостійно або у вас залишились питання – зателефонуйте нашим менеджерам і ми обов'язково вам допоможемо!

Знижки