Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Сучасний торшер як кращий варіант для створення затишку

Сучасний торшер як кращий варіант для створення затишку

Закінчуючи основні ремонтні роботи в домі, переїжджаючи на нове місце, обов'язково виникне питання, як вибрати торшер. Це завдання виявиться не з легких - серед існуючого різноманіття складно зупинитися на одному варіанті, підібрати саме ту, ідеальну модель.

Освітлення є невід'ємною частиною загальної композиції кімнати, тому тип світильника буде впливати на атмосферу, настрій мешканців. Важливими є й функціональні характеристики. Вимоги для додаткового джерела світла в дитячій або робочому кабінеті кардинально відрізняються. Щоб не помилитися з вибором, варто заздалегідь визначитися з переліком побажань: враховуйте габарити, стиль, практичні і експлуатаційні характеристики і, звичайно, вартість підлогового пристрою.

Напрямок світла торшеру

У кожного освітлювального приладу є певні параметри, перелік доступних опцій. Одні світильники призначені для зонування або локального підсвічування, інші здатні замінити основне стельове освітлення. Залежно від напрямку світлових променів, візуально буде змінюватися композиція з меблів і декору. Відомі типи:

  • Освітлення з відбитими променями. У більшості пристроїв плафон відкритий, розташований у напрямку до стелі (або стін). Використовується для коригування висоти приміщення за рахунок яскравого, рівномірного освітлення, яке відбивається від поверхонь. Навіть низька стеля візуально стане вищою, що додасть приміщенню простору.
  • Направлений світловий потік. Незамінний в темний час доби, коли хочеться підсвітити конкретну зону. Плафони в подібних торшерах регулюються. Моделі популярні серед тих, хто любить читати, займатися рукоділлям в темний час доби.
  • Розсіяне світло. Даний вид підлогових світильників встановлюється в якості додаткового джерела світла. Лампи переважно теплі, малопотужні. За допомогою пристрою створюється м'яке приглушене освітлення, призначене для посиденьок з друзями, вечірнього проведення часу, відпочинку після роботи. Актуальна покупка представленого торшера для дитячої.

Стилістичне оформлення

Як правильно вибрати торшер для кімнати підлітка або їдальні, передпокою або робочого кабінету? Багато покупців орієнтуються на відгуки на сайтах, а потім купують популярні моделі. Не завжди хіт продажів буде виглядати гармонійно в інтер'єрі конкретного будинку, відповідати очікуванням. Торшер може стати свого роду арт-об'єктом. Для цього потрібно грамотно поєднати світильник і дизайн кімнати:

  • класика. Завжди популярна, актуальна. Світильники краще брати на рівній ніжці, а ось з вибором плафона можна проявити оригінальність. Доречні моделі з тканинним абажуром, кришталевим оформленням, прикрашені бісером або візерунками;
  • мінімалізм. Для такого дизайну простота стане перевагою. Практичні характеристики, функціональність, відсутність зайвих деталей, - це все, що потрібно від новенького торшера;
  • лофт. Підключивши фантазію, до такого приміщення можна підібрати торшер з вигнутою ніжкою, оригінальною стійкою і несподіваним плафоном. Стануть в нагоді навіть триноги з прожектором;
  • дизайн з нахилом до певної культури. Якщо зважилися скористатися індійською, скандинавською або іншою етнічною тематикою в інтер'єрі, необхідно купити відповідний торшер.

Матеріал виготовлення торшерів

Після вибору типу освітлення, стилю оформлення, потрібно поцікавитися якістю матеріалів. Як вибрати торшер для вітальні або іншої кімнати? Головне, звернути увагу на зазначені в описі матеріали. Вони не повинні містити небезпечних для здоров'я речовин, бути стійкими до перегрівів, дроти ретельно ізольовані.

На сьогодні популярними є металеві стійки з латуні, алюмінію, інших металів, дерева. Абажур виготовляються з армованої сітки, тканинного шару. Плафони в більшості пластикові, але в дизайнерських версіях часто використовуються абсолютно несподівані матеріали (бісер, кришталь, акрил).

Ціна сучасного підлогового торшера прийнятна для будь-якого покупця. Відомі бренди-виробники Eglo, Markslojd, Searchlight, Zuma Line нададуть на вибір цілі серії безпечних, довговічних конструкцій.

Замовити недорого торшер в інтернет-магазині

Щоб не витрачати час на пошуки торшера, перегляньте каталог магазину nasvitlo.com. На сайті обов'язково знайдеться як практичний варіант без надмірностей, так і вишукана модель. Купити освітлювальний прилад можна дешево, оскільки ми є прямими постачальниками.

Знижки