Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Типи світильників і люстр

Типи світильників і люстр

З кожним роком асортимент магазинів освітлювальної техніки збільшується. З'являються нові технології виготовлення обладнання, тому сучасні світильники стають більш економічнішими в споживанні енергії, компактнішими. Забезпечуючи м'який світловий потік, штучне освітлення все більше нагадує звичайне денне світло. Для житлової квартири, господарського складу, промислової території або торгового залу можна підібрати максимально відповідний тип світильників в приміщенні. Різновиди використовуваних ламп в приладах:

  • Стандартна лампа розжарювання. Знайомі кожному лампи-груші створять ідеальне тепле світло, забезпечать атмосферу затишку, таємничості.
  • Люмінесцентні варіанти. Надають яскравий світловий потік при мінімальних енерговитратах. Елементи подібної конструкції довговічні.
  • Галогенне освітлення. Ефективні лампи, використовуються для декоративного підсвічування. Залежно від форми лампи, створюються розсіяні або спрямовані (сфокусовані) промені.
  • Світлодіодні системи. Напівпровідникове джерело світла складається з багатошарового кристала. Від складу шарів і напилення буде залежати колір: білий, жовтий, червоний, синій, зелений.

Переваги сучасних LED світильників

На зміну звичайним люстрам, бра і торшерам прийшли LED світильники. Подібне обладнання актуальне, оскільки з його допомогою створюється сучасний дизайн. Нехитрі форми підвісних конструкцій прикрасять спальню, вітальню, дитячу. Вибираючи якісне освітлення, слід дізнатися про переваги даного типу світильників:

  • безліч варіантів для підвісного, вбудованого, накладного монтажу на горизонтальні і вертикальні поверхні;
  • комерційні об'ємні моделі на кілька секцій і звичайні побутові світильники;
  • потужна світловіддача при низькому споживанні електроенергії;
  • освітлювальні прилади стійкі до перепадів температур, захищені від вологи, плафон і корпус не нагріваються;
  • популярність новітнього обладнання за останні кілька років знизила середню ринкову вартість на якісні світильники.

Типи стельових світильників для створення загального освітлення кімнати

Створити загальну концепцію інтер'єру неможливо без стельового світильника. Він потрібен на кухні, в спальні, підсобках і будь-якій іншій кімнаті. Якість загального світла буде залежати від декількох характеристик. Типи світильників для стелі та їх функціональність:

  • підвісні моделі з одним плафоном-абажуром для кухонь, коридорів;
  • лампи, що фіксуються безпосередньо під стелею,  зі скляними плафонами для ванн, кімнат з низькими стелями;
  • шикарні варіанти для віталень, спалень з декількома плафонами в оригінальному стилі;
  • шикарні кришталеві світильники закритого або відкритого типу;
  • барвисті люстри з улюбленими персонажами в дитячу.

Які існують типи настільних світильників?

Забезпечити додаткове освітлення для комфортного читання або під час роботи за комп'ютером можна за допомогою установки настільних ламп. Моделі з одним режимом роботи і статичною конструкцією коштують дешево.

Функціональні сучасні пристрої з можливістю регулювання потужності, поворотного плафона і ніжки обійдуться трохи дорожче. Спрямоване світло допоможе сконцентрувати зір без зайвих старань. Тим, хто вважає за краще поєднувати практичність і стиль, краще підібрати модель з яскравим декорованим абажуром.

Інші варіанти для локального освітлення

Які ще існують типи настінних світильників? Різноманіття вразить будь-якого вимогливого клієнта. Відомі виробники Markslojd, Searchlight, Dalber, TK Lighting постаралися на славу, створивши цілі серії різних ламп. Трендові світильники закритого типу - шанс створити ефектний інтер'єр без витрат на ремонт. Недорогі і прості варіанти:

  • настінні світильники з направленими плафонами вгору для візуального розширення площі;
  • бра, які вдало поєднуються з меблями (близько столу, дивана, крісла, ліжка);
  • світлодіодне підсвічування елементів дизайну (картин, ніш, плінтусів);
  • точкове освітлення в натяжних стелях, на підлозі.

Вибрати й купити освітлювальне обладнання в Україні

В інтернет-магазині в наявності всі можливі види освітлювальних систем. Є можливість замовити як один окремий світильник, так і зібрати "композицію" для здійснення творчих ідей. Гарантія якості, уважне обслуговування консультантами і прийнятна цінова політика - все це надає наш магазин. Переконатися в цьому можна, прочитавши розміщені на сайті відгуки клієнтів. Доставка відбувається за тарифами транспортних служб до Києва, Львова, Харкова, Дніпро, Одесу та інші міста країни.

Встановлюйте тільки найкраще обладнання в будинку, квартирі, офісі, і насолоджуйтеся створеним комфортом і затишком.

Знижки