Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Хочу світлодіодну люстру!

Хочу світлодіодну люстру!

Як обрати світлодіодну люстру, на що звернути увагу?

Світлодіодні люстри вже кілька років тримаються на піку популярності і є чудовим вибором для освітлення квартир і будинків. Вони не тільки красиві та енергоефективні, а також забезпечують яскраве освітлення, що підвищує комфорт проживання.

Багато моделей сучасних світлодіодних люстр мають додаткові можливості керування світлом – це може бути пульт, звичайний вимикач на стіні або розроблений виробником додаток для смартфонів. Зокрема, у багатьох з них, є можливість змінювати колір та яскравість світла.

Вибір люстри є важливим етапом при створенні індивідуального інтер’єру і затишку у вашому помешканні і, спілкуючись з покупцями, знаємо що іноді для багатьох людей це є справжнім викликом. Тому пропонуємо детальніше розібратися з особливостями роботи LED світильників, конструкцією та характеристиками, що допоможе купити світлодіодну люстру саме для вас.

Що потрібно враховувати при виборі світлодіодної люстри:

1. Дизайн для люстри, яка повинна виконувати свою основну функцію і доповнювати стиль інтер’єру кімнати, є важливим моментом. Для створення індивідуального дизайну виробники пропонують різноманітні форми (квадрат, кільце, півсфера, конус, куб, циліндр), кольори (білий, чорний, золото, срібло та ін.) та пристельовий або підвісний тип світильника.

2. Габаритні розміри мають бути пропорційні площі приміщення. До прикладу підвісна світлодіодна люстра в квартирі з низькими стелями буде приносити лише незручності. Коректна відстань від підлоги до нижньої точки світильника не повинна буди менше, аніж 2-2,2 метри. Стосовно діаметру або ширини люстри радимо скористатись простою формулою для розрахунку розміру: Діаметр люстри (см) = (Довжина кімнати (м) + Ширина (м)) х 10. Наприклад, якщо довжина кімнати 5 м, а її ширина 3 м, то діаметр люстри приблизно складає 80 см.

3. Потужність світлодіодної люстри має свої рекомендації. Для кожних типів приміщень є окремі норми по освітленню, які необхідно враховувати при виборі. Щоб визначити необхідну потужність LED світильника помножте кількість кв.м. приміщення на 3-3,5 Вт. Наприклад, площа кухні 9 кв.м., отож загальна потужність світла для кухні буде складати 27-31 Вт. Зверніть увагу - саме загальна потужність, тобто, вам необхідно врахувати сумарну потужність всіх типів світильників, які ви плануєте змонтувати на кухні ( люстра, діодна стрічка, бра, точкові світильники)

4. Температуру світла також варто враховувати згідно ваших вподобань. Для кімнат загального користування (вітальні, кухні, коридори) найкраще обирати денне світло (4000К), а от для спальні або кімнат відпочинку краще обрати тепле світло з температурою 2700-3000К. Також, хорошим варіантом будуть люстри зі змінною температурою світла і кольору, які регулюються за допомогою пульта.

Наш магазин надає детальний опис характеристик товару, інформацію про температуру світла і додаткові можливості, з якою ви можете ознайомитись на сайті в характеристиках товару. У нас в магазині ви знайдете великій вибір світлодіодних люстр виробників з Європи та України на будь-який смак і вподобання з широким ціновим діапазоном.

Світлодіодна люстра прослужить вам довгі роки. Якщо ви не впевнені у виборі то звертайтесь до наших фахівців, ми підберемо разом з вами ідеальну люстру!

Знижки