Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Які стельові світильники в тренді  2023 року?

Які стельові світильники в тренді 2023 року?

Тема трендів завжди повертається як бумеранг!

Що ми побачимо в магазинах найближчим часом?

Наскільки функціональними мають бути сучасні світильники? Вони великі чи малі?

Мінімалістичні чи оздоблені декором?

 Нові реалії привели нас до змін. Квартири і будинки, які раніше використовувались для відпочинку, в останні часи стали для нас офісами, спортзалами, кінотеатрами і житлом одночасно. Щоб візуально розділити житло на окремі зони, необхідно використати багатошарову систему світла, а саме: локальне і загальне світло з чітким напрямком на тренди цього року – мінімалізм, функціонал, зручність у використанні!

Локальними можуть бути настінні світильники (бра), торшери, настільні лампи або підвіси з вузьким променем. Загальними будуть багатолампові люстри, світильники на трекових системах і стельові світильники (плафони).

Саме на стельових світильниках більш детально і зупинимось! Минулого року данська фабрика НОРДЛЮКС (Nordlux) представила нову серію стельових світильників, які через короткий проміжок часу попали в ТОП-продаж. І причиною тому стали дизайн, якість, функціонал і ціна!

O J A – це ультра тонкий (всього 3,2 см) стельовий світильник в сучасному, мінімалістичному дизайні, який випромінює гарне та «правильне» для очей світло, має ступінь захисту від вологи IP54, а також представлений в 3-х діаметрах (29, 42 і 60 см); в 3-х кольорах (білий, чорний і хром) і в 2-х формах ( коло і квадрат)

Окрім різноманітних форм і кольорів, основною перевагою серії O J A, є вбудована в світильник система керування Moodmaker. Функція Moodmaker дозволяє звичайним вимикачем обирати температуру світла між 3000 і 4000К (іншими словами - обирати більш тепле світло або денне) і вмикати світильник в режимі нічника, коли ми використовуємо 20% від його загальної потужності. Розумна система запам'ятовує останній обраний режим і, при наступному включенні, саме з цього режиму і розпочнеться робота світильника.

Ще одна важлива перевага O J A - . це ступінь захисту від вологи з коефіцієнтом IP54. Цей показник дозволяє використання світильників у вологих приміщеннях, наприклад, у ванних кімнатах, що, водночас, дозволяє універсальне використання як для вітальні, кухні, коридора так і для ванної кімнати.

Якщо ви - за сучасний, мінімалістичний дизайн, то, обравши стельові світильники OJA різних форм та діаметрів, ви зможете організувати освітлення для всього простору і точно будете в тренді!

Знижки