Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Зручність і функціональність світлодіодних бра

Зручність і функціональність світлодіодних бра

Які світлодіодні бра обрати для квартири?

Повноцінне освітлення важко створити за допомогою одного, центрального, світильника, наприклад, люстри. І якщо такий варіант освітлення ще можна допустити у вітальні, то в спальні зонування світла точно має бути.

Це зовсім не значить, що настінні світильники, які ми обговоримо в цьому блозі, не можуть використовуватись ніде окрім вітальні, навпаки, ми тільки ЗА використання різних типів світильників в одному приміщенні і ви точно вже зонуєте своє світло, при цьому навіть не задумуєтесь над цим процесом!

Наприклад, ваша кухня. Вже багато років в тренді підсвітки робочих поверхонь, їх облаштовують популярними LED стрічками. Окрім цього, на стелі є точкові світильники або люстра і ви вмикаєте світло з різних вимикачів, використовуючи або підсвітку або люстру або вмикаєте все одночасно. Це і є зонування світла, яке створює комфорт у вашій кухні.

А що там у вас у ванній кімнаті? Звісно, основне світло і підсвітка дзеркала! Так це теж зонування світла!

А тепер повертаємось до спальні, такого особливого куточка, де ми читаємо, відпочиваємо, насолоджуємось сном і згадуємо день, який прожили!

Чудовим помічником для створення комфорту і зонування світла стануть світлодіодні бра. Ці світильники будуть випромінювати світло для читання, працювати в режимі нічного освітлення, допоможуть візуально збільшити висоту стін та дадуть інші можливості. Все залежить від ваших вподобань та задач, які мають виконувати світлодіодні бра.

Найчастіше бра в спальні використовують в приліжковій зоні. Якщо це умовне продовження вашого ліжка і ця частина є м'якою та обшита тканиною, то ніяких інших варіантів окрім LED світильників немає. Напевно, ви здогадуєтесь чому – світлодіодні світильники не нагріваються і безпечні у використанні! Ця перевага LED так само незамінна річ у дитячих кімнатах, ви ніколи не будете переживати, що ваша дитина може обпекти руки, торкнувшись галогенної лампочки.

Сучасний дизайн сумлінно поєднує в собі естетику і функціонал, як результат - на ринку освітлення з'являються бра з USB-портами, з поличкою для дрібничок, які мають бути завжди під рукою, з боксом для книг і журналів, з регулюванням яскравості світла і дистанційним керуванням, режимом нічної підсвітки.

Бра для вітальні можуть відрізнятись по стилістиці від світильників для спальні. Вітальня як правило більше за розмірами приміщення, тому і світильники можуть бути габаритними, зі скляними плафонами, з декором або строгого стилю. Будуть бра з вбудованими світлодіодами чи на замінну LED лампочку – вирішувати вам, але в будь якому випадку ви отримаєте сучасне діодне світло, яке буде енергоефективним і дозволить провести вільний час активно, або відпочити в родинному колі.

Знижки