Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Грамотно виставлене світло в дитячій - запорука здоров'я дитини

Грамотно виставлене світло в дитячій - запорука здоров'я дитини

Не спотворена стереотипами дитяча свідомість досить пластична. Вже з 2-х річного віку малюки починають активно вивчати оточуючий світ, вбирати знання, проявляти творчий потенціал. Перед батьками з'являється головне завдання: забезпечити максимальний комфорту на безпеку своєму чаду. Щоб правильно організувати простір, необхідно виділити робочу зону і місце для відпочинку. Перше, що слід зробити після ремонту, це замовити люстри і світильники в дитячу кімнату.

Для новонароджених і дітей до 3х років краще встановлювати нічники з приглушеним м'яким світлом. Школярам знадобиться яскрава настільна LED лампа. Надійне освітлювальне обладнання в стильному дизайні простимулює розвиток талантів. Антураж казкового світу можна легко відтворити за допомогою точок, спотів чи світлодіодних систем.

Освітлення в дитячій: критерії вибору

Щоб підлітки із задоволенням і користю проводили час в кімнаті, під час пошуку техніки враховуйте їх індивідуальні побажання. Але не варто забувати і про безпеку та функціональність, оскільки навіть найоригінальніший світильник з розфарбованим абажуром не повинен стати причиною травми. Освітлення в дитячій кімнаті задовольнить вимоги батьків при дотриманні таких пунктів:

  • Матеріали без шкідливих домішок. Незалежно від типу плафону, він не повинен деформуватися від нагрівання лампи, виділяти неприємні запахи, бруднитися.
  • Стійкість до пошкоджень різного роду. Уникайте тонких скляних або кришталевих елементів декору світильників. Загравшись, дитина може травмуватися об загострений край стійки, розбити плафон або обпектися лампою. Моделі без додаткового захисту рекомендується розміщувати поза зоною досяжності малюків.
  • Світло в дитячій не повинно разюче відрізнятися від денного. Для сприйняття прийнятні відтінки блакитного, жовтого. Потужні світлодіодні системи порушать нормальне сприйняття, знизять рівень концентрації, будуть дратувати візуальні рецептори.
  • Усунення відблисків. Скляні поверхні бра або настільних варіантів часто відсвічують, заважаючи нормальному сприйняттю очима світлового потоку.

Освітлення в дитячій з допомогою люстр

Величезний вибір стельових люстр з цікавими сюжетами на плафонах - це перевага інтернет-магазину Насвітло. Вартість яскравих високоякісних моделей вища, ніж на класичні світильники, але економити можна на всьому, крім здоров'я дітей. Стельове освітлення для дитячої повинно мати надійне кріплення деталей, пластиковий плафон з нанесеними малюнками, які будуть довподоби дитині.

Різновиди дитячих люстр:

  • для хлопчиків. З овальним або круглим плафоном. Малюнки динозаврів, кораблів, футболу переважно у холодних тонах;
  • для дівчаток. У теплих тонах з картинками принцес, сердець, квітів;
  • пізнавальний унісекс. Карти світу або алфавіт - ось що потрібно дитині для всебічного розвитку;
  • оригінальні форми плафона. Літачки, машини і навіть гітари. Засипати в такій кімнаті сподобається навіть дорослому.

Серії ламп для дітей представлені відомими брендами Markslojd, Searchlight, Dalber, TK Lighting.

Додаткове світло в дитячій кімнаті

Зонально розділити приміщення, підкреслити деталі інтер'єру, візуально збільшити площу навіть маленької кімнати можна з локальними світлосистемами. Коштують прилади для освітлення в дитячій або додаткового підсвічування недорого, а асортимент вражає різноманітністю форм і кольорів:

  • мобільні настільні лампи з зафіксованим плафоном. Під теплим рівним світлом можна робити уроки навіть після заходу сонця;
  • Led або галогенні яскраві настільні лампи. Виготовляються з металевим корпусом і поворотними деталями для настройки кута падіння світла;
  • нічники з регулятором потужності світлоподачі;
  • точкове освітлення в дитячій спотами, ліхтарями. Можна створити унікальний дизайн, урізноманітнити однотонні стіни, прикрасити підсвіткою картини, постери, ігрову зону.

Доступні ціни на світлотехніку від відомих брендів

Якщо необхідне якісне освітлення для дитячої, купити недорого довговічні бра, торшери, стельові люстри і навіть точкові ліхтарі можливо на нашому сайті. Працюючи з перевіреними постачальниками, вам не доведеться хвилюватися про якість товару. Переконатися в швидкому обслуговуванні і практичності обраного освітлювального обладнання допоможуть відгуки наших клієнтів. Доставка замовлень відбувається в усіх напрямках по Україні, в тому числі і Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу.

Знижки