Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Вибираємо бра в спальню: на які параметри варто звернути увагу

Вибираємо бра в спальню: на які параметри варто звернути увагу

Спальня - місце відпочинку, релаксу, абстрагування від робочих клопотів. Тому так важливо організувати в спальні затишну, спокійну атмосферу, адже тут людина не тільки спить - у спальні ми читаємо книжки, іноді дивимося телевізор, переглядаємо новини в соціальних мережах. І все це передбачає організацію якісного освітлення в зоні над ліжком. Для цієї мети ідеально підійдуть бра для спальні. Найчастіше бра - джерело світла, спрямоване на освітлення певної ділянки приміщення. Найчастіше вони розташовуються симетрично щодо ліжка.

В процесі проектування освітлення дизайнери радять встановлювати два симетричних бра біля ліжка. Кожен світильник передбачає наявність індивідуального вимикача, що зручно, якщо один з членів сім'ї читає, а другий - спить.

Вибираємо бра в спальню

Виробники світлотехніки зі світовим ім'ям Elstead, Markslojd, Nowodvorski, Searchlight, Viokef пропонують широкий асортимент продукції, серед якої Ви з легкістю підберете потрібний варіант. Щоб вибір не зайняв у Вас багато дорогоцінного часу, ми підібрали кілька слушних порад, які бра вішають у спальні:

Модель бра. Цей критерій є найважливішим. З огляду на різноманітність пропозицій на ринку України, з першого разу вибрати бра для спальні буде не так просто. Тут важливо враховувати загальну стилістику інтер'єру, обрану колірну гаму, наявність інших джерел світла. Останній критерій легко надолужити якщо встановити освітлення того ж виробника. Часто вони представляють відразу готові колекції освітлювальних приладів, що складаються з люстри, торшерів, бра. Таким чином, купуючи всі предмети з однієї колекції, Вам буде простіше створити ідеальну світлову композицію. Якщо ж люстра вже придбана, а бра тільки потрібно придбати, то в каталогах виробників знайдеться багато пропозицій. Головне - врахувати стиль інтер'єру в спальні. Якщо це модерн, лофт або фьюжн, то і бра для спальні краще вибрати без декору, можливі варіанти з матовими плафонами. Цікаво виглядають світильники з плафонами у вигляді циліндра, споти. Також актуальні сьогодні моделі з джерелом світла в формі лампи розжарювання (розгляньте каталог торгової марки Markslojd). Для інтер'єрів з класичним інтер'єром підійдуть бра з текстильними абажурами, кришталевими підвісами, бра-половинки.

Призначення бра. Вибір бра залежить від призначення. Якщо Ви плануєте використовувати світильник як джерело освітлення біля узголів'я ліжка, то потрібно вибирати моделі, які дають достатньо світла. Тобто, не варто купувати моделі зі скляними, текстильними абажурами. Вони дають приглушене світло, якого може бути недостатньо для читання. Це поганим чином позначитися на Вашому зорі. Перевагу краще віддати моделям з відкритим джерелом світла. Якщо ж бра для спальні купується просто для створення ​​атмосфери затишку, то можна купити будь-яку, вподобану модель. Деякі моделі багатофункціональні, наприклад, поворотні споти або бра з гнучким тримачем. Якщо Вам потрібне яскраве світло, то Ви направляєте джерело в потрібному напрямку. Якщо ж необхідно приглушити світло, то можна повернути бра до стіни.

Тип лампи. Рекомендуємо вибирати світлодіодні лампи, оскільки вони не нагріваються самі і не нагрівають плафон. Додатковим бонусом стане економія на рахунках за електрику.

Додаткові функції. Деякі сучасні моделі бра передбачають ряд додаткових опцій. Однією з найбільш зручних, спираючись на відгуки користувачів, вважається можливість регулювання яскравості світлового потоку. Користувач самостійно налаштовує собі яскравість, в залежності від того, яку функцію виконуватиме бра для спальні.

Ціна. Ціновий діапазон бра дуже широкий. У магазинах міст Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса або в інтернет-магазинах України увазі покупців представлені моделі від декількох сотень до декількох тисяч, а то і десятків тисяч гривень. Звичайно, що вибір залежить і від фінансових можливостей. Не обов'язково купувати найдорожчі моделі. У багатьох випадках красиве недороге бра стане відмінним інструментом для того, щоб надати приміщенню затишної атмосфери.

Де замовити бра в Україні?

Якщо Ви вже вивчили питання, які бра вішають у спальні, то варто перейти до етапу купівлі. Щоб не витрачати багато часу на пошуки, зверніться в інтернет-магазин освітлення nasvitlo.com. Жителі Львова можуть відвідати шоу-рум, а жителям інших регіонів буде організована оперативна доставка замовлень. При виникненні питань, Ви завжди можете звернутися до наших менеджерів.

Знижки