Слава Україні
ПРАЦЮЄМО ДЛЯ УКРАЇНИ
Обираємо універсальний вуличний прожектор

Обираємо універсальний вуличний прожектор

Що таке прожектор

Пристрій генерації інтенсивного спрямованого потоку світла, прожектор, широко використовується в багатьох комерційних і побутових потребах. Освітити будмайданчик у вечірній час, забезпечити декоративне підсвічування арт-об'єктів і фасадів будівель, стати частиною охоронної системи заміського будинку - з усіма завданнями прилад справляється чудово, головне знати, як вибрати світлодіодний вуличний прожектор.

Основне призначення цього пристрою - освітлення значних територій, а об'єднання декількох прожекторів в трекову систему забезпечує повноцінну заливку світлом цілих стадіонів, величезних сцен. Незалежно, який прожектор вибрати ви вирішили, якої потужності і комплектації, ці пристрої зазвичай виготовлені з надійних матеріалів (метал, ударостійкий пластик), відбивачі облямовані плафонами з загартованого скла. Корпус витримує будь-які дії температур і атмосферні колапси, точна оптика забезпечує високоякісне освітлення потужністю в кілька кВт.

Дані елементи світлотехніки затребувані в комерційних будівлях і приватних будинках, для підсвічування ландшафту і забезпечення безпеки на парковках. Вони актуальні там, де потрібно освітити велику територію.

Рекомендації по вибору прожекторів різного призначення

Тип обладнання залежить від призначення:

  • для якісного, повноцінного освітлення потрібні тільки прилади зі світлом одного кольору середньої температури (денне світло);
  • для декоративного підсвічування відмінно підійдуть RGB-прожектори, які плавно змінюють палітру відтінків світлового променя, служать візуальною прикрасою підсвічених об'єктів.

У пошуках рішення, як вибрати прожектор, відразу виникає питання з приводу типу ламп. Оптимальним варіантом вважаються модулі LED світіння: несприйнятливі до вібрацій, екологічно безпечні (на відміну від газорозрядних), більш довговічні (50тис годин на противагу 4 тисячам), менше гріються.

Як вибрати світлодіодний прожектор для дачі чи будинку

Для освітлення заміської ділянки найважливішою вимогою залишається тривалий ресурс роботи світлотехніки, її мобільність і достатня потужність. Для заміських будинків перепади напруги - це звична справа, тому один з головних критеріїв, як вибрати вуличний прожектор - підбирати моделі, стійкі до коливань напруги. Світлодіодні з легкістю переносять стрибки 85-265 В.

Це все про якісне діодне світло польського виробництва Lug, Kanlux, які допоможуть вирішити відразу всі головні вимоги дачного освітлення:

  • пристрої не вимагають сервісного обслуговування, заміни перегорілих ламп, оскільки оснащені довговічними діодними модулями;
  • прилади підвищують енергоефективність системи освітлення (там, де галогенному джерелу потрібна потужність 500 Вт, справляється світлодіодний потужністю в 50 Вт);
  • світлодіодні прожектори інертні до атмосферного впливу, витримують прямі опади, стійкі до вітрових навантажень. Корпус високого ступеня захисту (IP65+) повністю герметичний.

Універсальний дизайн приладів спрямованого світіння поєднується з різними екстер'єрними світильниками виробництва Searchlight, Markslojd, Eglo, ArtGlass, разом з ними створює завершеність світлової картинки.

Як вибрати LED-прожектор для комерційних цілей

У пошуках відповідей на питання, як вибрати прожектор для дачі, часто ціна грає первинну роль. Але коли справа стосується облаштування промислового комплексу, торгової площі, аспекти вартості відходять на задній план, першорядниою залишається ефективність роботи системи і її зносостійкість. І знову затребуваний світлодіодний прожектор. Для комерційних цілей частіше використовують цілі тревові системи, сконструйовані з декількох прожекторів - трекові модулі. Як вибрати світлодіодний прожектор для такої системи?

  • Він повинен бути мобільним. Трекові механізми зручни тим, що світильники можуть легко переміщуватись по шині, легко встановлюються.
  • Бажано щоб світо було направленим. Визначаючись, як вибрати прожектор, передбачте наявність незалежної поворотної системи на шарнірах в пристрої. Вона допоможе направити світловий промінь в потрібну зону.
  • Захист від вологи - необхідна опція для прожекторів що встановлюються надвір чи у відкритих приміщеннях. Від IP65 і вище.
  • Зносостійкість в основному залежить від якості збірки, а значить - виробника. Довіряйте перевіриним популярним фабрикам з Європи.

Будівельні майданчики, мобільні концертні сцени, торгові точки можуть переміщатися, і разом з ними потрібна розбірна система освітлення. Врахуйте це перед тим, як вибрати прожектор. Стаціонарні світильники складно монтувати / демонтувати, а за допомогою трекових прожекторів можна збільшувати / зменшувати кількість світла, нарощувати конструкцію до потрібного числа світильників.

Знижки